BLOGS

Blogs

Feb 26: Norman Finkelstein in Copenhagen

February 4, 2017

In Blog Events News

norman

Søndag den 26. februar får NASIM besøg af den verdensberømte amerikanske professor og Israel-Palæstina ekspert, Norman G. Finkelstein, politolog, underviser, og forfatter til en række af bøger, heriblandt “Image and Reality of the Israel-Palestine Conflict” og “The Holocaust Industry“.

2017 er 50-året for Israels vedvarende militære besættelse af de palæstinensiske områder, den såkaldte fredsprocess er ikke nået meget længere, og i Israel-Palæstina og på verdensplan har vigtige forandringer været med til at forme konflikten.

Hvordan ser den politiske realitet ud i Israel-Palæstina i dag? Hvad byder fremtiden på, og hvad vil valget af den amerikanske præsident, FN’s seneste resolution 2334, og den vedvarende, blodige konflikt i resten af regionen betyde for Israel og palæstinenserne?

Alt det og mere vil professor Finkelstein gøre os klogere på, når han gæster København. Foredraget vil blive efterfulgt af en omgang Q&A med publikum (på engelsk), modereret af Poya Pakzad, politisk kommentator og Mellemøstkender.

Køb din billet via billetto.dk/finkelstein (70 kr.) – der er begrænsede siddepladser og man skal derfor være hurtig. Din billet skal fremvises ved døren og der bliver ikke solgt ved indgangen.

Eventet er sponsoreret af www.online-kiosken.dk

TID OG STED: Københavns Universitet, Karen Blixens Vej 4, 2300 Amager. Kl. 13.00-16.00 (dørene åbner kl. 12.30).


*For spørgsmål og andre henvendelser, kontakt venligst tlf.: +45 2845 9618 (Masih Sadat) eller mail: nasimbestyrelsen@outlook.com

Find Facebook-eventet her.

NASIM er Netværket af Akademikere, Studerende og Interesserede i Mellemøsten.